• Tirana Post - Editorial Mira Kazhani

  published: 26 Jan 2017
 • Tirana Post 2013: Jeta mes të zhurmshmes dhe bashkëjetesës qytetare

  published: 30 Dec 2013
 • Një shëtitje në Paris

  published: 07 Feb 2017
 • Bashkëshortja e Gjin Gjonit për raportin me Berishën, vilën e anuluar dhe orën Rolex

  Bashkëshortja e Gjin Gjonit për raportin me Berishën, vilën e anuluar, konfliktin me gjermanin e Merkel dhe orën Rolex.

  published: 17 Feb 2017
 • Flet për herë të parë bashkëshortja e gjyqtarit Gjin Gjoni

  Elona Çaushi tregon në një intervistë të gjatë për gazetaren Mira Kazhani jetën e saj, para dhe pas njohjes me gjyqtarin Gjoni. Kthimin nga Gjermania në Shqipëri qysh në vitin 1998, kur hapi edhe Duty Free-në e parë në Aeroportin e Rinas-it. Pasuria e saj dhe e bashkëshortit. Bizneset e tjera të markave Chanel, Furla. Ku është keqkuptimi i madh sipas biznesmenes Çaushi në deklarimin e pasurisë së tyre si çift? Kush ja ka blerë asaj Rolex-in me diamante?! Pse ata mendojnë se po linçohen padrejtësisht? A ka një lidhje mes Duti Free-s se Rinasit, biznesmenit Gjerman, mërzisë së Angela Merkel? Cili është roli i Gjin Gjonit në këtë histori? Pse doli në skenë pikërisht emir i këtij gjyqtari? A ka një rrethanë që nuk e dimë? Çfarë i thotë ai bashkëshortes Elonës gjatë kësaj kohe?. Si po e pret...

  published: 15 Feb 2017
 • Arjan Çani shkakton zemëratë

  Arjan Çani shkakton zemëratë

  published: 17 Mar 2017
 • KQZ hap letrat për deputetët dhe kryebashkiakët: Prenga dhe Gaçi nuk preken

  published: 19 Feb 2017
 • It's butter baby/ Restoranti ku vërtet mund të ushqehesh si italian

  published: 04 Mar 2017
 • Makarona

  published: 17 Feb 2017
 • Fokace me djathe

  published: 17 Feb 2017
 • PAAMA UK Tirana at Post Jalsa Salana Reception

  A Tirana Presentation done by members of PAAMA UK at the Post Jalsa Salana Reception 2017 in love and obedience to the True Khilafat.

  published: 12 Aug 2017
 • Elona Çaushi: Historia ime me Gjin Gjonin dhe një sqarim për Duty-Free-n

  Flet për herë të parë bashkëshortja e Gjin Gjonit në një intervistë për Tirana Post

  published: 16 Feb 2017
 • Pastrojmë Beratin që duam

  published: 15 Dec 2017
 • Ditari i fushatës nga Mira Kazhani, intervistë me Bledi Çuçin

  Ditari i fushatës nga Mira Kazhani, intervistë me Bledi Çuçin

  published: 20 Jun 2017
 • Commenti Post Trapianto Capelli Tirana #trapiantocapelli

  Due nostri pazienti. commentano la loro esperienza post trapianto capelli. Qui a Tirana presso la Laserway Clinic anche le donne si affidano a noi per risolvere i problema della perdita dei capelli.

  published: 21 Apr 2017
 • Tirana Trip - (ALBANIA)

  Yeoooooooooooooooooooooooooooo guys how you all doing so in this video as you can see we went in tirana but its not like a trip because we had to go because my sister had to fight that you will se in the next video STAY TUNED, THE SOMMER BREAKS ARE COMING WE WILL POST VIDEOS EDHERY 1-2 DAYA SO SUBSCRIBE Don't forget to Subscribe and Comment Also leave a Like if you enjoyed this video And I'll se you next time!!! Instagram: https://www.instagram.com/kreshnik_nuraj23/?hl=en Snapchat: kreshniknuraj23 Facebook: https://web.facebook.com/kreshnik.nuraj.7

  published: 16 May 2017
 • Ditari i fushatës, intervistë me Bledi Çuçi

  Ditari i fushatës, intervistë me Bledi Çuçi

  published: 19 Jun 2017
 • Grabitja e parave në Rinas - Tiranpost.al

  published: 09 Feb 2017
 • Ternana U. - P. Tirana: Pochesci contro tutti nel post partita

  published: 19 Aug 2017
 • Aksident me vdekje, makina përplas këmbësorin

  published: 11 Feb 2017
 • It's butter baby - Anjeza blog

  published: 28 Jan 2017
 • Mbrëmje në Padam!

  published: 10 Feb 2017
 • 5 pjata që t’i mbani mend përjetë në Millennium Gourmet

  published: 11 Mar 2017
 • It’s butter baby/ Sallata

  published: 24 Feb 2017
 • Tirana Post - Editorial Mira Kazhani

  published: 26 Jan 2017
 • Tirana Post 2013: Jeta mes të zhurmshmes dhe bashkëjetesës qytetare

  published: 30 Dec 2013
 • Elona Çaushi: Historia ime me Gjin Gjonin dhe një sqarim për Duty-Free-n

  Flet për herë të parë bashkëshortja e Gjin Gjonit në një intervistë për Tirana Post

  published: 16 Feb 2017
 • Ternana U. - P. Tirana: Pochesci contro tutti nel post partita

  published: 19 Aug 2017
 • PAAMA UK Tirana at Post Jalsa Salana Reception

  A Tirana Presentation done by members of PAAMA UK at the Post Jalsa Salana Reception 2017 in love and obedience to the True Khilafat.

  published: 12 Aug 2017
developed with YouTube
Tirana Post - Editorial Mira Kazhani

Tirana Post - Editorial Mira Kazhani

 • Order:
 • Duration: 4:38
 • Updated: 26 Jan 2017
 • views: 3210
videos
https://wn.com/Tirana_Post_Editorial_Mira_Kazhani
Tirana Post 2013: Jeta mes të zhurmshmes dhe bashkëjetesës qytetare

Tirana Post 2013: Jeta mes të zhurmshmes dhe bashkëjetesës qytetare

 • Order:
 • Duration: 4:07
 • Updated: 30 Dec 2013
 • views: 207
videos
https://wn.com/Tirana_Post_2013_Jeta_Mes_Të_Zhurmshmes_Dhe_Bashkëjetesës_Qytetare
Një shëtitje në Paris

Një shëtitje në Paris

 • Order:
 • Duration: 1:49
 • Updated: 07 Feb 2017
 • views: 162
videos
https://wn.com/Një_Shëtitje_Në_Paris
Bashkëshortja e Gjin Gjonit për raportin me Berishën, vilën e anuluar dhe orën Rolex

Bashkëshortja e Gjin Gjonit për raportin me Berishën, vilën e anuluar dhe orën Rolex

 • Order:
 • Duration: 25:31
 • Updated: 17 Feb 2017
 • views: 5763
videos
Bashkëshortja e Gjin Gjonit për raportin me Berishën, vilën e anuluar, konfliktin me gjermanin e Merkel dhe orën Rolex.
https://wn.com/Bashkëshortja_E_Gjin_Gjonit_Për_Raportin_Me_Berishën,_Vilën_E_Anuluar_Dhe_Orën_Rolex
Flet për herë të parë bashkëshortja e gjyqtarit Gjin Gjoni

Flet për herë të parë bashkëshortja e gjyqtarit Gjin Gjoni

 • Order:
 • Duration: 2:02
 • Updated: 15 Feb 2017
 • views: 2262
videos
Elona Çaushi tregon në një intervistë të gjatë për gazetaren Mira Kazhani jetën e saj, para dhe pas njohjes me gjyqtarin Gjoni. Kthimin nga Gjermania në Shqipëri qysh në vitin 1998, kur hapi edhe Duty Free-në e parë në Aeroportin e Rinas-it. Pasuria e saj dhe e bashkëshortit. Bizneset e tjera të markave Chanel, Furla. Ku është keqkuptimi i madh sipas biznesmenes Çaushi në deklarimin e pasurisë së tyre si çift? Kush ja ka blerë asaj Rolex-in me diamante?! Pse ata mendojnë se po linçohen padrejtësisht? A ka një lidhje mes Duti Free-s se Rinasit, biznesmenit Gjerman, mërzisë së Angela Merkel? Cili është roli i Gjin Gjonit në këtë histori? Pse doli në skenë pikërisht emir i këtij gjyqtari? A ka një rrethanë që nuk e dimë? Çfarë i thotë ai bashkëshortes Elonës gjatë kësaj kohe?. Si po e pret çifti Vetting-un? Të enjten në orën 12:00 pjesa e parë e intervistës me Elona Çaushin.
https://wn.com/Flet_Për_Herë_Të_Parë_Bashkëshortja_E_Gjyqtarit_Gjin_Gjoni
Arjan Çani shkakton zemëratë

Arjan Çani shkakton zemëratë

 • Order:
 • Duration: 1:01
 • Updated: 17 Mar 2017
 • views: 85
videos
Arjan Çani shkakton zemëratë
https://wn.com/Arjan_Çani_Shkakton_Zemëratë
KQZ hap letrat për deputetët dhe kryebashkiakët: Prenga dhe Gaçi nuk preken

KQZ hap letrat për deputetët dhe kryebashkiakët: Prenga dhe Gaçi nuk preken

 • Order:
 • Duration: 9:39
 • Updated: 19 Feb 2017
 • views: 17
videos
https://wn.com/Kqz_Hap_Letrat_Për_Deputetët_Dhe_Kryebashkiakët_Prenga_Dhe_Gaçi_Nuk_Preken
It's butter baby/ Restoranti ku vërtet mund të ushqehesh si italian

It's butter baby/ Restoranti ku vërtet mund të ushqehesh si italian

 • Order:
 • Duration: 1:28
 • Updated: 04 Mar 2017
 • views: 685
videos
https://wn.com/It's_Butter_Baby_Restoranti_Ku_Vërtet_Mund_Të_Ushqehesh_Si_Italian
Makarona

Makarona

 • Order:
 • Duration: 0:21
 • Updated: 17 Feb 2017
 • views: 134
videos
https://wn.com/Makarona
Fokace me djathe

Fokace me djathe

 • Order:
 • Duration: 0:17
 • Updated: 17 Feb 2017
 • views: 366
videos
https://wn.com/Fokace_Me_Djathe
PAAMA UK Tirana at Post Jalsa Salana Reception

PAAMA UK Tirana at Post Jalsa Salana Reception

 • Order:
 • Duration: 9:05
 • Updated: 12 Aug 2017
 • views: 397
videos
A Tirana Presentation done by members of PAAMA UK at the Post Jalsa Salana Reception 2017 in love and obedience to the True Khilafat.
https://wn.com/Paama_UK_Tirana_At_Post_Jalsa_Salana_Reception
Elona Çaushi: Historia ime me Gjin Gjonin dhe një sqarim për Duty-Free-n

Elona Çaushi: Historia ime me Gjin Gjonin dhe një sqarim për Duty-Free-n

 • Order:
 • Duration: 28:55
 • Updated: 16 Feb 2017
 • views: 7357
videos
Flet për herë të parë bashkëshortja e Gjin Gjonit në një intervistë për Tirana Post
https://wn.com/Elona_Çaushi_Historia_Ime_Me_Gjin_Gjonin_Dhe_Një_Sqarim_Për_Duty_Free_N
Pastrojmë Beratin që duam

Pastrojmë Beratin që duam

 • Order:
 • Duration: 1:11
 • Updated: 15 Dec 2017
 • views: 16
videos
https://wn.com/Pastrojmë_Beratin_Që_Duam
Ditari i fushatës nga Mira Kazhani, intervistë me Bledi Çuçin

Ditari i fushatës nga Mira Kazhani, intervistë me Bledi Çuçin

 • Order:
 • Duration: 16:38
 • Updated: 20 Jun 2017
 • views: 49
videos
Ditari i fushatës nga Mira Kazhani, intervistë me Bledi Çuçin
https://wn.com/Ditari_I_Fushatës_Nga_Mira_Kazhani,_Intervistë_Me_Bledi_Çuçin
Commenti Post Trapianto Capelli Tirana #trapiantocapelli

Commenti Post Trapianto Capelli Tirana #trapiantocapelli

 • Order:
 • Duration: 2:22
 • Updated: 21 Apr 2017
 • views: 536
videos
Due nostri pazienti. commentano la loro esperienza post trapianto capelli. Qui a Tirana presso la Laserway Clinic anche le donne si affidano a noi per risolvere i problema della perdita dei capelli.
https://wn.com/Commenti_Post_Trapianto_Capelli_Tirana_Trapiantocapelli
Tirana Trip - (ALBANIA)

Tirana Trip - (ALBANIA)

 • Order:
 • Duration: 4:53
 • Updated: 16 May 2017
 • views: 216
videos
Yeoooooooooooooooooooooooooooo guys how you all doing so in this video as you can see we went in tirana but its not like a trip because we had to go because my sister had to fight that you will se in the next video STAY TUNED, THE SOMMER BREAKS ARE COMING WE WILL POST VIDEOS EDHERY 1-2 DAYA SO SUBSCRIBE Don't forget to Subscribe and Comment Also leave a Like if you enjoyed this video And I'll se you next time!!! Instagram: https://www.instagram.com/kreshnik_nuraj23/?hl=en Snapchat: kreshniknuraj23 Facebook: https://web.facebook.com/kreshnik.nuraj.7
https://wn.com/Tirana_Trip_(Albania)
Ditari i fushatës, intervistë me Bledi Çuçi

Ditari i fushatës, intervistë me Bledi Çuçi

 • Order:
 • Duration: 1:25
 • Updated: 19 Jun 2017
 • views: 73
videos
Ditari i fushatës, intervistë me Bledi Çuçi
https://wn.com/Ditari_I_Fushatës,_Intervistë_Me_Bledi_Çuçi
Grabitja e parave në Rinas - Tiranpost.al

Grabitja e parave në Rinas - Tiranpost.al

 • Order:
 • Duration: 1:18
 • Updated: 09 Feb 2017
 • views: 844
videos
https://wn.com/Grabitja_E_Parave_Në_Rinas_Tiranpost.Al
Ternana U. - P. Tirana: Pochesci contro tutti nel post partita

Ternana U. - P. Tirana: Pochesci contro tutti nel post partita

 • Order:
 • Duration: 20:19
 • Updated: 19 Aug 2017
 • views: 9896
videos
https://wn.com/Ternana_U._P._Tirana_Pochesci_Contro_Tutti_Nel_Post_Partita
Aksident me vdekje, makina përplas këmbësorin

Aksident me vdekje, makina përplas këmbësorin

 • Order:
 • Duration: 0:40
 • Updated: 11 Feb 2017
 • views: 81
videos
https://wn.com/Aksident_Me_Vdekje,_Makina_Përplas_Këmbësorin
It's butter baby - Anjeza blog

It's butter baby - Anjeza blog

 • Order:
 • Duration: 0:09
 • Updated: 28 Jan 2017
 • views: 33
videos
https://wn.com/It's_Butter_Baby_Anjeza_Blog
Mbrëmje në Padam!

Mbrëmje në Padam!

 • Order:
 • Duration: 0:28
 • Updated: 10 Feb 2017
 • views: 372
videos
https://wn.com/Mbrëmje_Në_Padam
5 pjata që t’i mbani mend përjetë në Millennium Gourmet

5 pjata që t’i mbani mend përjetë në Millennium Gourmet

 • Order:
 • Duration: 1:04
 • Updated: 11 Mar 2017
 • views: 199
videos
https://wn.com/5_Pjata_Që_T’I_Mbani_Mend_Përjetë_Në_Millennium_Gourmet
It’s butter baby/ Sallata

It’s butter baby/ Sallata

 • Order:
 • Duration: 0:39
 • Updated: 24 Feb 2017
 • views: 182
videos
https://wn.com/It’S_Butter_Baby_Sallata
Tirana Post - Editorial Mira Kazhani

Tirana Post - Editorial Mira Kazhani

 • Order:
 • Duration: 4:38
 • Updated: 26 Jan 2017
 • views: 2896
videos
https://wn.com/Tirana_Post_Editorial_Mira_Kazhani
Tirana Post 2013: Jeta mes të zhurmshmes dhe bashkëjetesës qytetare

Tirana Post 2013: Jeta mes të zhurmshmes dhe bashkëjetesës qytetare

 • Order:
 • Duration: 4:07
 • Updated: 30 Dec 2013
 • views: 191
videos
https://wn.com/Tirana_Post_2013_Jeta_Mes_Të_Zhurmshmes_Dhe_Bashkëjetesës_Qytetare
Elona Çaushi: Historia ime me Gjin Gjonin dhe një sqarim për Duty-Free-n

Elona Çaushi: Historia ime me Gjin Gjonin dhe një sqarim për Duty-Free-n

 • Order:
 • Duration: 28:55
 • Updated: 16 Feb 2017
 • views: 5075
videos
Flet për herë të parë bashkëshortja e Gjin Gjonit në një intervistë për Tirana Post
https://wn.com/Elona_Çaushi_Historia_Ime_Me_Gjin_Gjonin_Dhe_Një_Sqarim_Për_Duty_Free_N
Ternana U. - P. Tirana: Pochesci contro tutti nel post partita

Ternana U. - P. Tirana: Pochesci contro tutti nel post partita

 • Order:
 • Duration: 20:19
 • Updated: 19 Aug 2017
 • views: 3617
videos
https://wn.com/Ternana_U._P._Tirana_Pochesci_Contro_Tutti_Nel_Post_Partita
PAAMA UK Tirana at Post Jalsa Salana Reception

PAAMA UK Tirana at Post Jalsa Salana Reception

 • Order:
 • Duration: 9:05
 • Updated: 12 Aug 2017
 • views: 123
videos
A Tirana Presentation done by members of PAAMA UK at the Post Jalsa Salana Reception 2017 in love and obedience to the True Khilafat.
https://wn.com/Paama_UK_Tirana_At_Post_Jalsa_Salana_Reception
×